default-header

ANGY PhotoDesign

Fotografie

Fotografie op maat

Op zoek naar een onderscheidende fotoshoot van jouw bedrijf, product of dienst? Bij Angelique kun je terecht voor bedrijfsreportages, productfoto’s, foodfotografie en zakelijke portretten.

Fotografie

Ieder bedrijf of organisatie is anders en vergt dan ook een andere aanpak. Ik vind het daarom belangrijk om eerst vrijblijvend kennis te maken met jou en jouw bedrijf. Deze laagdrempelige manier van kennismaken is niet alleen belangrijk voor een goede samenwerking, het geeft mij de handvaten om een fotoshoot te realiseren die past bij jouw bedrijf. Creatief, nuchter, maar bovenal fotografie die de gewenste identiteit van jouw bedrijf ondersteunt en uitdraagt.


Vragen?

Fotografie

Waarmee kan ANGY PhotoDesign jou helpen?

Bedrijfsfotografie

Een foto zegt meer dan duizend woorden, ik zorg dat dit verhaal verteld wordt. Met mijn kennis en creativiteit verzorg ik een kwalitatieve fotoshoot van jouw bedrijf waarbij jij en je medewerkers zich prettig voelen.

Productfotografie

Goede productfotografie betaalt zichzelf terug. Je wilt de producten die je verkoopt zo goed mogelijk presenteren. Professionele productfotografie is hierin een absolute vereiste.

Foodfotografie

Smaakvolle food fotografie is essentieel om jouw producten uit te lichten en je bedrijf op de kaart te zetten. Ik kom eventueel op locatie jouw gerechten fotograferen zodat het smaakt naar meer.

Zakelijke portretten

Het is van belang dat portretfoto’s van medewerkers aansluiten bij de gewenste uitstraling van jouw bedrijf. De een is wellicht op zoek naar professionele, strakke profielfoto’s, waar de ander graag opvalt middels een creatieve fotoshoot.

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op