default-header

Driven by Jikke

Organiseren & Communiceren

#DrivenbyJikke

Met een enthousiaste & nuchtere blik ga ik graag voor jou aan de slag, om met een creatieve stroom aan ideeën samen te werken naar jouw ultieme doel, of het nu gaat om een creatieve blik op een concept of het uitvoeren hiervan: I’m in!

 

 

Make things happen

Ik denk mee, adviseer, geef die extra creatieve draai aan projecten en schakel mijn netwerk in om deze te laten slagen. Mijn expertise ligt bij het bedenken van vele soorten marketingactiviteiten. Dit doe ik door middel van een persoonlijke en directe aanpak. Van het uitrollen van een goed idee tot het behalen van een succesvol eindresultaat waarin ik verwachtingen wil overtreffen. Ik ga graag aan de slag met jouw bedrijf of project en neem hierbij je management- en organisatie gerelateerde taken uit handen! Samen kijken we naar hoe we dit gaan inrichten.


Vragen?

Driven by Jikke

Waarmee kan Driven by Jikke jou helpen?

Marketing

Jouw verhaal delen in de breedste zin van het woord! Door het creëren van strategieën & content, met jouw kernwaardes als basis!

Organisatie

Een evenement geregeld van A tot Z met als basis heldere communicatie zodat jouw boodschap écht overkomt.

Creatieve blik

Samen mogelijkheden zoeken, die verder gaan dan wat bekend, geaccepteerd of voor de hand liggend is; wanneer beginnen we?

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op