default-header

HAA Assurantie Advies

Assurantie Advies

Jouw nieuwe verzekeringsadviseur

Eerlijk advies, een gezonde discussie en persoonlijke betrokkenheid met als doel een
goede nachtrust voor de ondernemer, dat vinden wij geweldig!

Wij zijn er voor jou

Goed advies over risico’s krijg je alleen met een adviseur die dichtbij je staat en die jouw omstandigheden goed kent. Iemand die begrijpt dat een verzekering alleen zekerheid biedt als de voorwaarden helder en duidelijk zijn en die open is over zijn eigen verdiensten. Een transparante adviseur dus. HAA Assurantie Advies geeft advies over risicobeheer en verzekeringen aan bedrijven, agrarische ondernemers en instellingen. Dit doen wij op basis van betrokkenheid en transparantie.


Vragen?

Wij zijn er voor jou

Waarmee kan HAA jou helpen?

Verzekeringsadvies

Verzekeren gaat niet over polissen en premies, het gaat over risico’s! Welke risico’s loop je nu eigenlijk precies, welke daarvan ben je bereid zelf te dragen en voor welke risico’s wil je de geruststelling van een goede en betaalbare verzekering?

Preventie advies

Wij begeleiden en beheren de al dan niet door verzekeraars opgestelde preventie eisen en maatregelen. Dit doen wij door periodiek met jou je risico’s in kaart te brengen en je tijdig te wijzen op de door jou te nemen preventiemaatregelen

Schade afwikkeling

We begeleiden en adviseren klanten op het gebied van schades en de afwikkeling daarvan schadeafwikkeling.

Risico Management

HAA Assurantie Advies helpt om gestructureerd jouw risico’s in kaart te brengen, maatregelen te bepalen en vervolgens taken te managen om de maatregelen te implementeren. Dit gebeurt op basis van een vaste en duidelijke aanpak.

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op