default-header

MarketingMakkers

Strategisch en creatief marketingbureau

Doeltreffend, inspirerend en een tikkeltje gewaagd

Wij zijn een strategisch en creatief marketingbureau. Met resultaatgedreven marketingstrategen, business consultants, merkenbouwers en contentkoningen bereiken wij – samen met jou – jouw doelen.

STRATEGIE x CREATIVITEIT

MarketingMakkers pusht bedrijven om anders te denken, om groter te denken. Van een klein commercieel succes, tot een vernieuwing van het businessmodel: Winstgevende groei is altijd het doel. MarketingMakkers creëert en verspreidt aantrekkelijke verhalen rondom organisaties, diensten en producten. Intern en extern, online en offline. MarketingMakkers helpt organisaties met strategisch advies, branding, conceptontwikkeling en met het realiseren van campagnes, content en marketingmiddelen.


STRATEGIE x CREATIVITEIT

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

Organisatieadvies

Met de inzet van beproefde methoden formuleren we motiverende corporate goals, inspirerende missie-statements en ijzersterke positioneringen. We innoveren en optimaliseren jouw businessmodel, altijd vanuit het perspectief van de klant.

Marketingstrategie

Wij helpen jou groeien. Van strategie tot implementatie en van creatief concept tot design. Wij creëren en verspreiden aantrekkelijke verhalen rondom organisaties, diensten en producten.

Branding & storytelling

Samen bouwen we een ijzersterk merk waarmee jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Word onweerstaanbaar voor klanten én medewerkers.

Creatieve campagnes

Trek de aandacht van jouw doelgroep met een campagne die amuseert, inspireert en activeert. Samen raken we de juiste snaar.

Arbeidsmarktcommunicatie

Van het creëren van een magnetisch werkgeversmerk, tot de beste in- en externe communicatiestrategie. Wij inspireren huidige én nieuwe medewerkers.

Marketingmiddelen & events

Ontwikkeling van brandbook, huisstijl, logo, website, folder, drukwerk, video en presentatie. Contentcreatie in tekst en beeld. Organisatie evenementen en beursdeelnames – strategie, concept, design en realisatie.

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op