default-header

Met Evi

Project- en eventmanager

Klein van stuk maar geen uitdaging is te groot!

Als project- en eventmanager ben ik voor u als ondernemer de rots in de branding. U vraagt en ik regel het, zodat u kunt doen wat u het allerleukste vindt: ondernemen.

 

 

Wie is Evi?

Een kleine regeltante, weet haar mannetje te staan en is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Aangenaam, mijn naam is Evi Timmermans.

Organiseren is mijn passie en ik maak mij sterk voor een verrassend, zakelijk (online) evenement of een tot in de puntjes verzorgd project. Van een relatie evenement tot een groot personeelsfeest. Met mijn finishing touch maak ik het verschil en laat ik niets aan het toeval over. Als freelance project- en eventmanager ben ik jouw rots in de branding. U vraagt en ik regel het!


Kennismaken?

Met Evi
Met Evi

Waarmee kan Evi jou helpen?

Eventmanagement

Het hoogst haalbare uit uw event halen. Impact maken zodat u of uw merk nooit meer wordt vergeten. De ultieme beleving neerzetten, zodat gasten vertrekken met een lach van oor tot oor. Een zakelijk evenement waarmee de interne samenwerking wordt verbeterd. Wilt u uw doelen bereiken en de ultieme beleving creƫren? Laten we eens (digitaal) koffie drinken!

Projectmanagement

Op zoek naar iemand die een project van begin tot eind oppakt en de touwtjes stevig in handen heeft? Een kartrekker met een ontzettende drive, die uw team meeneemt naar de eindstreep? Van tijdelijke tot aan langdurige projecten, u kunt op mij vertrouwen. Welke uitdaging heeft u?

Ondersteuning

Een paar extra handen nodig? Gewoon iemand die het regelt en waar u geen omkijken naar hebt? Van een relatiegeschenk tot het vernieuwen van uw website. Wat staat er al heel lang op uw to do lijstje?

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op