"Samen creëer je succes. Daarom verbinden wij ondernemers." Nee, deze tekst hebben wij niet zelf bedacht, maar is afkomstig van de website van ondernemersvereniging O-twee in Horst aan de Maas. Een tekst die naadloos aansluit bij de missie en visie van HUB73. Een officiële ontmoeting kon dan ook niet lang uitblijven.

Op donderdag 18 april jl. ontvingen wij, op initiatief van Rob Hendrix (HAA Assurantie Advies), deze mooie groep ondernemers voor een eerste kennismaking. Na een ledenvergadering op locatie werden de ondernemers rondgeleid door ons bruisende businesscenter. Aangekomen op de tweede verdieping stonden de heren van Effecty, MarketingMakkers en Sociaal Kapitaal klaar voor het geven van enkele presentaties. Na een introductiewoord van Geert Buskes (Effecty) namen Geert Groen (Sociaal Kapitaal) en Niek Geurts (MarketingMakkers) het woord over om de drie peilers van HUB73, Work, Play, Grow, nader toe te lichten. De tweede presentatie stond in het teken van arbeidsmarktcommunicatie in het digitale tijdperk, waarin Geert Buskes de aanwezigen tal van ideeën en concrete voorbeelden mee naar huis gaf om over na te denken. De ontmoeting werd vervolgens feestelijk afgesloten met een heerlijk buffet van Smaakboerderij de Gastendonk.

Wil jij met jouw ondernemersvereniging of organisatie ook eens kennis maken met de Hubbers van HUB73? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.