default-header

Effecty

Strategisch Digital Marketingbureau

Effectieve online marketing

Digitale verandering wordt gedreven door mensen. Daarom willen wij deze mensen en organisaties inspireren om te veranderen om het maximale uit zichzelf te halen!

Dare to be digital

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Als ondernemer ben je gewend lef te tonen. Maar toch is die nieuwe digitale wereld best spannend! Wij staan midden in deze nieuwe wereld, hebben een frisse kijk op marketing en wij geloven in de kracht van digital.

Digitale verandering wordt gedreven door mensen. Daarom willen wij mensen en organisaties inspireren om mee te veranderen en het maximale uit zichzelf te halen!

Wij zijn een jong online marketingbureau met een enorme drive om te presteren. Met ondernemende, professionele en eigenwijze teamleden zorgen wij dat de klant (online) nóg succesvoller wordt.


Vragen?

Dare to be digital
Dare to be digital

Waarmee kan Effecty jou helpen?

Concept & strategie

Als ondernemer heb je een doel. Effecty bekijkt samen met jou wat een optimale online strategie is om dit doel te realiseren.

Projectmanagement

Wij doen het projectmanagement voor jullie nieuwe website of ander digital project. Wij houden contact met de webbouwer en designer.

Zoekmachine- & contentmarketing

Wij zorgen voor een zo hoog mogelijke positie in de zoekmachines (Google) en voor zoveel mogelijk relevante bezoekers.

Meetbaarheid, statistiek & data

Wij maken alle data inzichtelijk zodat je het online rendement kunt inzien. Deze resultaten maken we maandelijks inzichtelijk.

Conversie & UX-optimalisatie

We zorgen ervoor dat jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en daarbij zo efficiënt mogelijk conversies genereert.

Training & opleiding

Soms doe je dingen liever intern. Daarom leiden wij ook personeel op in verschillende online marketinggebieden.

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op