Wat is hub73?

HUB73 huisvest bedrijven met brandende ambities. Startups en scaleups met elk een eigen specialisme werken samen aan de toekomst. Aan onze toekomst én jouw toekomst. Wij werken samen en halen het beste in elkaar naar boven. Ieder heeft zijn eigen vak, maar we delen dezelfde passie.

Innovation at work

Uit een kruisbestuiving van kennis, ervaring en enthousiasme is een vernieuwende visie op ondernemen en werken ontstaan: HUB73, een frisse wind die door het traditionele bedrijfsleven waait. Wij bewegen niet mee met de toekomst, maar creëren zelf de wereld van morgen. Wij kijken niet naar elkaar, maar mét elkaar. Want samen staan we sterker. Veel sterker.

Plezier staat voorop

Wij vinden dat mensen zoveel mogelijk tijd moeten besteden aan dingen die ze leuk vinden. Je leeft ten slotte maar één keer. De meeste mensen zijn de helft van dit (wakkere) leven aan het werk. Wij pleiten ervoor dat je niet alleen ’s avonds en in het weekend, maar ook tussen 9 en 5 doet wat je leuk vindt. Leef jij om te werken, of werk jij om te leven? Of geen van beiden? Wij werken om te leren en te creëren.

Plezier staat voorop

Wat heeft HUB73 te bieden?

Vertel de wereld jouw verhaal

Ontzettend veel bedrijven in Nederland doen prachtige dingen voor over de hele wereld. Zij zijn wereldleiders in hun eigen tak van sport. Het probleem? Bijna niemand weet er vanaf. Het is tijd dat Nederland zijn smoel laat zien.

Lef. Dat is nodig om je hoofd boven het maaiveld uit te durven steken, om anders te durven zijn dan de rest.

Laat jezelf zien en laat van je horen

Is jouw bedrijf die volgende verborgen parel die ontdekt mag worden? Wij hebben alles in huis om jou te helpen met het vertellen en verspreiden van jouw verhaal. Een nieuwe (online) strategie, website, huisstijl of campagne? Wij kunnen het. Van strategie tot creatie, realisatie en implementatie.

Waar krijg jij energie van?

Als ondernemer wil je jouw kostbare tijd besteden aan zaken die er voor jou écht toe doen. Laat die andere zaken maar over aan anderen.

Aan mensen die er er hun expertise van hebben gemaakt en er energie van krijgen om ermee bezig te zijn. Aan mensen die de juiste kennis in huis hebben om jou te helpen.

Laat alles op rolletjes lopen

Wij hebben alles in huis om bedrijfsprocessen op rolletjes te laten lopen en om jou te adviseren en ontzorgen. Van engineering en projectmanagement tot assurantie advies, en van recruitment tot financieel advies.

Zo kun jij je bezighouden met de processen in jouw bedrijf waar jij wél energie van krijgt.

De tarieven van een werkplek bij HUB73

Samen creëren wij de toekomst. Stap jij in? Voor een vriendelijk bedrag per maand kun jij gebruik maken van een van de werkplekken in de HUB om jezelf helemaal te ontwikkelen. Binnen de HUB beschik jij niet alleen over een veilige en fijne werkplek, door de aanwezigheid van de vele andere bedrijven kun jij ook nog eens samenwerkingen aangaan.

Wanneer je een van de ZZP-werkplekken bij de HUB wilt huren, kan dit voor €172,50 per maand. Voor de overige werkplekken betaal je €137,50 per maand. Dit bedrag geldt vanaf twee werkplekken. Daarnaast vragen we een kleine maandelijkse bijdrage aan HUB73 voor bijvoorbeeld de poetsvrouw, koffie, gas, water, licht en andere bijkomende zaken. Als laatste vragen we een eenmalige bijdrage van €650,- per medewerker voor de aanschaf van meubilair, tapijten, planten etc. voor de HUB. Hierbij is de aanschaf van jouw bureau en stoel voor eigen rekening.

Join the Hub
De tarieven van een werkplek bij HUB73

Bedrijven met brandende ambities

"Marketing is een enorm divers vakgebied. Als adviesbureau kun je niet in alles uitblinken. Door samen te werken met andere marketingexperts, kunnen wij blijven werken binnen onze eigen expertises: strategisch advies, branding en creatieve campagnes."
Niek Geurts - Eigenaar MarketingMakkers
"Dankzij de kruisbestuiving binnen HUB73 kunnen wij nog meer in onze kracht werken. We doen waar we goed in zijn, om zodoende de allerbeste te worden binnen onze tak: social media marketing. "
Jannis van den Heuvel - Eigenaar Sociaal Kapitaal
"Wij geloven in de kracht van digital marketing en maken anderen daar graag deelgenoot van. Samen beter worden is het doel! Waar kan dat nu beter dan op een plek waar al het marketingtalent uit de regio samenkomt?"
Geert Buskes - Eigenaar Effecty
"Werken bij HUB73 heeft niet alleen mijn professionele netwerk vergroot. Het is ontzettend gezellig om te werken binnen deze jonge en ambitieuze club van bedrijven. Voor een inspirerende werkomgeving hoef ik als freelance designer niet naar de randstad."
Luc Versleijen - Freelance designer
"Als videografen vertellen wij verhalen rondom bedrijven, diensten, producten en personen. Door samen te werken met marketingspecialisten worden onze video’s nog sterker en zorgen we ervoor dat de juiste mensen onze video’s ook te zien krijgen. "
Sjors Hagens - Eigenaar Studio Smelt
"Werken in een jonge en dynamische omgeving haalt het beste in je naar boven. Creativiteit en outside the box kunnen denken is voor ons als engineerings- & projectmanagementbureau een meerwaarde. Bij HUB73 gebeurt het!"
Koen Bernards - Eigenaar In Front Solutions
"Wij geloven in focus: dingen doen waar je goed in bent. Binnen HUB73 richten wij ons volledig op het bouwen van websites en door samen te werken met partners zorgen voor een complete, optimale marketingmix voor onze klanten."
Tim Cosson - Eigenaar Mindworkz