default-header

Mindworkz

Webdesign

Wij bouwen websites

Gebruiksvriendelijke en functionele websites met een verzorgde uitstraling, op maat gemaakt. Websites voorzien van een duidelijke opzet, een heldere menustructuur en geheel ingericht om jouw doel te behalen. Resultaat: jouw klant kan gemakkelijk door je website heen navigeren, jouw producten of diensten goed leren kennen en overgaan tot actie.

Aangenaam! Wij zijn Mindworkz

Je website is je introductie, je kans om je bedrijf te laten zien aan je bezoekers. Dat geldt voor ons net zo goed. Wij zijn Mindworkz, internetbureau uit Horst, Limburg. Meer dan veertien jaar ervaring met het bouwen van websites. Een professioneel internetbureau dat snel, persoonlijk en flexibel handelt.

 

Doelgerichte naar een passende website

Wij lopen warm voor functionele en grafisch mooie websites met een heldere structuur. Voor ons is het een primair doel om iedere website passend bij onze klanten, hun doelgroep en hun tijd te maken. Om dit te bereiken, gaan we graag het gesprek met je aan. Communicatie met onze klanten tijdens het volledige proces is waar we goed in zijn. Eventueel werken we samen met experts om jouw website de meest passende content te geven.

 

Tevreden klanten spreken voor zich

Bij Mindworkz houden we ervan om ons open te stellen voor de mening van onze klanten. Wij scherpen graag onze kennis en kunde aan en zijn niet bang voor feedback, omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze klanten ons de weg wijzen op ons pad naar hun optimale website. Dankzij deze methode kunnen we trots zijn op wat we maken en je de resultaten laten zien van ons werk voor onze enthousiaste klanten. Met trots tonen wij je die resultaten in ons portfolio.


Vragen? Of direct een offerte aanvragen?

Aangenaam! Wij zijn Mindworkz
Aangenaam! Wij zijn Mindworkz

Een passende website voor ieder doel

Strategie
Design
Techniek

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op