default-header

Mindworkz

Webdesign

Wij zijn Mindworkz

Een stel webfanaten dat elke dag met een gezonde dosis energie organisaties helpt om stappen te zetten.

Een website is meer dan een simpele online brochure. Vanuit die overtuiging zijn we gemotiveerd om voor onze klanten de mooiste en meest gebruiksvriendelijke websites te bouwen. Een succesvolle website creëer je samen. Door elkaar uit te dagen en te ondersteunen waar nodig, zetten we met ons team websites online om écht trots op te zijn.

 

 

We create websites

Met een duidelijk plan gaan we samen het traject aan. Een werkwijze waarbij we stap voor stap jouw ideale website creëren.

Jij wil een nieuwe website voor jouw bedrijf of organisatie, helder. Maar goede websites rollen niet van de lopende band, dat is maatwerk. Waar elk bedrijf andere wensen en doelen voor ogen heeft, wenst ook elke gebruikersgroep andere functies en content. Op een goede website komt vraag en aanbod samen. Daarom gaan we graag samen met jou een traject aan voor de website die zowel bij jou als jouw doelgroep past.


Vragen? Of direct een offerte aanvragen?

Mindworkz
Mindworkz
Mindworkz
Mindworkz
Mindworkz
Mindworkz

Hoe we dat doen? Simpel, aan de hand van de volgende 4 stappen:

Strategie

Een website valt of staat met een goede strategie. Dus vertel: wat is het doel van jouw website, wie is jouw ideale klant en welke acties wil je dat zij uitvoeren? Door dit in kaart te brengen hebben we de juiste basis om op te kunnen bouwen.

Design

Tijd om het geheel een smoel te geven. Aan de hand van wireframes en designs geven we de website vorm. En samen met jou of onze partners ontwikkelen we passende content die de website écht van jou maakt.

Realisatie

We zetten onze technische wonders aan het werk. Alles uit de voorgaande fases zetten zij om tot een werkende website. Zij zorgen voor een site die tot in de kleinste clicks doet wat ‘ie hoort te doen.

Live and kicking

Wij hebben de auto gebouwd, nu mag jij er zelf mee gaan rijden. Geen paniek, we geven je rijles. Binnen no time kun je zelf de weg op. En indien nodig sleutelen we tussentijds nog wat aan jouw wagen en voeren ‘m op.

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op