default-header

Sociaal Kapitaal

Merkpositionering, contentcreatie en social media specialist

What’s your story?

Het is niet jouw product dat verkoopt; het is jouw verhaal dat mensen raakt, bindt en activeert. Welkom bij Sociaal Kapitaal. Jouw one-stop-shop voor een succesvol bedrijf, tal van ambassadeurs en kwaliteitsmedewerkers in overvloed. Wij creëren en verspreiden krachtige verhalen: van strategie tot concept, van content tot advertising.

We think, we create, we share

We ontwikkelen een krachtige merkpositionering, een betoverend merkverhaal en een doeltreffende contentstrategie die zorgt voor ambassadeurs. Onze contentspecialisten creëren overtuigende campagnes én doen waar ze het beste in zijn: het produceren van sterke content in tekst, beeld én geluid. Daarnaast verzorgen wij de gerichte verspreiding van jouw content. Op het juiste moment, bij de juiste doelgroep. Van social media tot website, van e-mail marketing tot podcast.


We think, we create, we share

Waarmee kan Sociaal Kapitaal jou helpen?

Positionering & identiteit

Aan de hand van waardevolle merksessies en  gerenommeerde marketingmodellen, werken we samen toe naar een krachtige positionering en identiteit voor een succesvolle organisatie.

Klantreis

Door de reis van je klant in kaart te brengen en de belangrijkste contactmomenten te optimaliseren, weten we precies waar jouw doelgroepen zich bevinden en toveren we jouw klanten om tot échte ambassadeurs.

Social media & contentstrategie

Bezint eer ge begint: een goede post begint bij een nog betere strategie. Wat zijn de doelstellingen en welke middelen zetten we in om deze te bereiken? Wij zorgen voor een strakke planning en meetbaar resultaat.

Merkverhaal & one-liner

Vanuit een messcherpe positionering en identiteit tekenen we een merkverhaal op dat de beoogde doelgroepen weet te raken, te binden én te activeren.

Visuele identiteit & huisstijl

Onze designers weten een merkverhaal perfect te vertalen naar een merkgezicht. Visuele branding, een herkenbare huisstijl en een logo dat tot de verbeelding spreekt.

Social media beheer

Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Snapchat, TikTok en Twitter: ze kennen geen geheimen voor ons. Wij behalen maximale resultaten en jij kunt je bezig houden met jouw core business.

Social media advertenties

Middels onze effectieve methode van ‘uitvoeren, meten & optimaliseren’ realiseren wij succesvolle advertentiesets met winstgevend resultaat.

Website & e-mail marketing

Jouw verhaal moet staan als een huis en wij bouwen dat huis van de grond af aan. Strategie, sitemap, foto’s, video’s en tekst: dé ingrediënten voor een krachtige website en nieuwsbrief. En de techniek? Daarvoor zorgen onze partners.

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op