default-header

Sociaal Kapitaal

Social Media & Content Bureau

Social experts

Sinds 2014 ondersteunen wij bedrijven en organisaties op het gebied van social media en contentmarketing. Met onze marketing & communicatie achtergrond doen we waar we goed in zijn: het binden en verbinden van mensen middels authentieke verhalen.

De kracht van sociale verbindingen

Wij geloven in de kracht van sociale verbindingen om bedrijven en organisaties naar een hoger plan te tillen. Aan de hand van authentieke verhalen (ver)binden we de juiste mensen met als doel het creëren van een sterk en interactief netwerk. Wij bieden de ondersteuning die aansluit bij de wensen en doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie: voor een betere naamsbekendheid, meer sales en een sterke branding. Ofwel: de juiste boodschap, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep.


De kracht van sociale verbindingen

Waarmee kan Sociaal Kapitaal jou helpen?

Social Media Strategieën

Samen achterhalen we hét verhaal van jouw bedrijf en bepalen we op welke wijze wij jouw doelstellingen willen realiseren.

Social Media Content

Inspirerende, creatieve social media content die jouw doelgroep weet te raken op het juiste medium, het juiste tijdstip.

Social Media Advertenties

Middels onze effectieve methode van ‘uitvoeren, meten en optimaliseren’ realiseren wij succesvolle advertentiesets.

Website Content

Jouw verhaal moet staan als een huis. Strategie, sitemap, fotografie en tekst: dé ingrediënten voor een krachtige website.

Website teksten

De door ons geschreven website teksten vertellen jouw authentieke verhaal en zorgen dat je vindbaar bent in Google.

E-mail Marketing

Wij ontwikkelen en schrijven stijlvolle, eigentijdse nieuwsbrieven die wél worden geopend en gelezen.

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op