default-header

Studio Smelt

Film en Motion Design

Telling stories, melting solutions

Wij produceren high-end audiovisuele content: brandvideo’s, bedrijfsvideo’s, moodvideo’s, productvideo’s, infomercials of commercials.

Film & Motion design

Wij geloven in de kracht van het verhaal. Een sterk verhaal, op het juiste moment verteld, maakt een wereld van verschil. Het geeft inzicht, brengt mensen in beweging, verbindt en beïnvloedt gedrag.

Om tot een prachtig verhaal -een fantastisch eindresultaat- te komen controleren we het volledige proces van het maken van een video. Van het uitwerken van een concept en een script tot het filmen van de beelden en van de nabewerking van een video tot de voice-over en animaties. Binnen onze verhalen staat altijd de schoonheid van het beeld centraal.


Vragen?

Film & Motion design

Waarmee kan Studio Smelt jou helpen?

Brand video's

Wij creëren een uniek verhaal rondom jouw bedrijf of organisatie waar mensen bij willen horen! Hierbij werken we vooral conceptmatig , vanuit het authentieke ‘waarom’ van een bedrijf of organisatie.

Bedrijfs- en procesvideo’s

Hierbij focussen we met name op de werkzaamheden en de processen van de bedrijven. Video’s die meer focussen op ‘wat’ bedrijven en organisaties doen en ‘hoe’ ze dat doen. Denk hierbij vooral ook aan instructie- en veiligheidsvideo’s.

Productvideo’s, infomercials en commercials

Deze divisie focust op een specifiek onderdeel van een bedrijf of organisatie. Vaak heeft deze tot doel om een product of dienst te vermarkten, maar hierbij kun je ook denken aan instructievideo’s van een specifiek product.

Mood- en sfeervideo

Hierbij produceren we videocontent die bijvoorbeeld geschikt is ter ondersteuning van de beleving. Mood- en sfeervideo’s worden vaak ingezet beurzen en open dagen. Daarnaast creëren we ook aftermovie’s van bedrijfsevenementen.

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op