default-header

DAL Advies

Advies Administratie Management

Persoonlijk advies voor u als ondernemer

U bent op zoek naar een goede adviseur? Misschien heeft u onze naam ergens gehoord en bent u nieuwsgierig geworden? U zult wellicht denken: ‘Wat heeft Van Dijck Achten en Lenders ons als ondernemer méér te bieden dan andere kantoren?’

DAL Advies staat voor u klaar

Door onze jarenlange ervaring in de accountantswereld en in het bedrijfsleven, hebben wij ervaren waar ondernemers behoefte aan hebben.

Wij proberen dit zo goed mogelijk te vertalen in onze dienstverlening naar onze klanten. Zowel op fiscaal/administratief gebied, als ook bredere ondersteuning bij het managen van uw onderneming, waarbij de link met de belangen in de privésfeer zeker niet worden vergeten.

De breedte van onze dienstverlening in combinatie met een langdurige persoonlijke relatie zien wij als de kracht van ons kantoor.Wij nodigen u uit dit zelf te ervaren. Wilt u graag meer over ons weten kijk dan op een van de volgende pagina’s. Uiteraard bent u altijd van harte welkom op ons kantoor voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Vragen?

DAL Advies staat voor u klaar

Waarmee kan DAL jou helpen?

Bedrijfsadvies & Managementadvies

Ons managementadvies helpt u als ondernemer om de juiste keuzes te maken, waardoor uw onderneming sterker wordt. Hierbij kan het gaan om het optimaliseren van uw organisatie of  bedrijfsprocessen maar ook van bijvoorbeeld om uw marktbenadering. Adviezen waar u als ondernemer iets aan heeft.

Boekhouding & Administratie

Als ondernemer wilt u zich natuurlijk focussen op de kernactiviteiten van uw onderneming. Wat is er dan makkelijker dan de administratie uit te besteden. Daarvoor bent u bij DAL Advies aan het juiste adres. Wij verzorgen en bewaken uw administratie. Ook zorgen wij voor de benodigde jaarstukken en fiscale aangiftes.

Fiscaal & Juridisch

Het team van DAL Advies heeft jarenlange ervaring met belastingzaken en juridische dienstverlening. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet en zorgen dat u daarvan op de hoogte blijft. Ook de wet- en regelgeving nemen wij daarbij in acht. In onze advisering combineren wij het fiscaal en juridisch aspect om tot een gedegen advies of actie te komen.

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op