default-header

WerkVitaminen

Gezonde snacks voor op het werk

Voeg wat vitamine toe aan jouw kantine!

Met WerkVitaminen bied je jouw collega’s iedere werkdag een gezonde dosis arbeidsvitaminen. Verras je collega’s met gezonde snacks, mooi gepresenteerd in een gepersonaliseerde display. Ontdek nu de mogelijkheden die Werkvitaminen jou elke maandag, dinsdag en woensdag kan brengen.

Heerlijke mix van fruit en groente

Omdat wij vinden dat elke werknemer in onze regio onbeperkt toegang zou moeten hebben tot gezonde snacks. En dit moet volgens ons zoveel mogelijk uit de buurt komen, want hier groeit zoveel lekkers! En het zou zonde zijn om er geen gebruik van te maken.

Laat je wekelijks verrassen door het gemak van de bezorgservice van WerkVitaminen en maak je medewerkers blij met lekkere, gezonde snacks. Gezonde collega’s = blije collega’s!


Heerlijke mix van fruit en groente

Waarmee kan Werkvitaminen jou helpen?

Lekker en gezond

Naast dat groente en fruit natuurlijk superlekker zijn, zorgen onze WerkVitaminen ook nog eens voor gezondere werknemers. Zo geven groente en fruit je energie, verhogen ze je weerstand en zijn ze goed voor de concentratie.

Stel zelf je kistje samen!

Appels, bananen, mandarijntjes, komkommers, wortels; je kiest zelf welke soorten fruit en groenten er in je kistje zitten. Je kiest gemakkelijk zelf het pakket dat het beste bij je wensen past!

Eigen bezorgservice tot aan jouw kantine

We bezorgen je kistjes met WerkVitaminen op vaste tijdstippen gewoon bij je op locatie, lekker makkelijk toch? Als we de nieuwe portie vitamientjes afleveren, nemen we de oude kistjes weer mee!

Maatschappelijke bijdrage

Onze groente- en fruitkistjes worden handgemaakt door leerlingen van scholen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast werken we met partijen uit de regio en wordt alles lokaal verpakt en verspreid. Win-win-win!

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op