default-header

Marketing startups en scale-ups binnen HUB73

Ontzettend veel bedrijven in Nederland doen prachtige dingen over de hele wereld. Wereldleiders in hun eigen tak van sport. Het probleem? Niemand weet het. Het is tijd dat Nederland zijn smoel laat zien. Trots en onbevangen. HUB73 huisvest creatieve marketeers met brandende ambities. Marketing startups met elk een eigen specialisme werken samen om bedrijven op de kaart te zetten, voor klanten én nieuwe medewerkers.

Ik wil meer klanten

Het is tijd om jouw bedrijf te laten groeien. Marketing is er om verkoop te stimuleren en wij helpen jou daar graag bij. Kom op het netvlies bij jouw doelgroep en vertel ze waarom jij doet wat je doet. Wij zetten jou op de kaart.

Neem contact met ons op
Ik wil meer klanten

Ik wil meer personeel

Hoe goed jouw arbeidsomstandigheden ook zijn, kwalitatief personeel komt niet zomaar aanvliegen. Het is tijd om jouw verhaal naar buiten te brengen. Samen inspireren we jouw huidige én jouw nieuwe medewerkers.

Neem contact met ons op
Ik wil meer personeel

Bedrijven met brandende ambities

"De kracht van MarketingMakkers is dat men met korte lijnen werkt en dichtbij de praktijk staat. Ze luisteren goed wat de klant in deze Smaak! wilde. Zijn praktisch ingesteld en leveren maatwerk. Enerzijds vanuit beschikbaar budget, anderzijds over de kansen die er WEL liggen. Smaak! is door samenwerking van diverse Hub73-bedrijven volledig bediend. "
Alex Janssen - Voorzitter Smaak!
"Door samen te werken met partijen uit de regio, kunnen we via korte lijnen communiceren en wordt er direct begrepen waar we naar toe willen werken. Met een visie die bekend is in de regio Horst!"
Jan Janssen - Kwartiermaker Stichting Berry Promotions
"We zijn tevreden over de samenwerking met Jannis, Berton en Angelique. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en deze snel vertaald naar een verrassende campagne. Ze schakelen snel, zijn flexibel en weten van aanpakken. Hun energieke en enthousiaste manier van werken heeft een positieve invloed op de samenwerking."
Karen Joppen Dynamiek Scholengroep
"De samenwerking was erg prettig. We hebben veel geleerd en kunnen altijd om feedback vragen, mochten we ergens tegen aanlopen. We hebben nu een stevige basis waarmee we voorlopig weer vooruit kunnen. Tja, en het promotiefilmpje opnemen was voor ons wel één van de hoogtepunten tot nu toe! Dat smaakt naar meer!"
mmmEggies
"De marketingbedrijven van HUB73 zijn waardevolle partners geweest om Van Leendert op social media onder de aandacht te brengen. Op de wervingscampagne hebben we een groot aantal reacties ontvangen waardoor alle vacatures zijn vervuld. Door deze samenwerking zijn wij ook geprikkeld om 'out of the box' te gaan denken. "
Van Leendert Transport